Skipsulykker

 
Seilbåt sank etter kollisjon med ferge.
Det virker som motgående ferge MF Samnøy var raskere med å få ut MOB-båt, så de plukket opp personen i sjøen før MF Huftarøy fikk ut sin båt.
1694212284201.png
Klipp fra Marinetraffic. MF Samnøy nordgående
 

Åtte meter lang skade på Skoleskipet Sørlandet​

 
https://gcaptain.com/expedition-cruise-ship-aground-in-greenland/
Ocean-Explorer-Ulstein.jpg
 

Fiskefartøy TARAJOQ skal hjelpe grunnstøtt cruiseskip OCEAN EXPLORER ved Grønland​

 
RS «Hans Herman Horn» og RS «Eyr Ytterholmen» var klare til å bistå etter at brønnservice-fartøyet "AKOFS Seafarer" (IMO: 9387229) meldte om brann i maskinrommet nordvest for Åsvær.
 
noen så får lest denna her ? https://www.smp.no/nyheter/i/WRKW9g...F_JxE_mI-M-2rzK7z-mywYyQyXQsXnyecUFl-6gbOIxe0 nye kystvakten som har problemer ?
Hovedredningssentralen har opplyst at de fikk mayday-oppkall fra båten klokka 18.21 den dagen. Men oppkallet blei brutt, og de har uttalt at hendelsen fort kunne ha fått en anna utgang, dersom ikke en av de som var om bord hadde klart å ringe 113, slik at de fikk rett posisjon.
I e-posten han sendte til Redningsselskapet står det blant anna om Skårbrevik at han, tross kald og grov sjø, klarte å ta seg av den ene av de ni som ikke hadde redningsvest. At han holdt han i armene sine til alle var blitt berga.
Sunnmørsposten har vært i kontakt med Stian Mæhle, som var den Magnus Skårbrevik hjalp i vannet. Han forteller at det var han som fikk ringt 113, og videre at hjelpa han fikk, spesielt mot slutten da han var veldig nedkjølt, var veldig viktig
 
"Wilson Leith" fikk problemer i går kveld/natt i det dårlige været vest for Utsira. Ble slept inn til Norwest Marine Service AS på Husøy av "BB Coaster".
Slep.jpgWilson Leith.jpg
 
Bergingsarbeidet av «Falkbris» i Kalvåg er utsett etter at slepebåtane Delfi og Polaris måtte avbryte.

Falkbris av grunn for eiga maskin – vart slept til Florø for undersøking​

 
Back
Top