Kragerø Fjordbåtselskap, Bygg nr. 2300 ved Maritime Partner, Alusafe Cat 20 "TBN"

Håkon Lunde

Active Member
Kragerø Fjordbåtselskap har anbud ute, som skal avgjøres i slutten på april på innkjøp av 48 pax katamaran nybygg på på 18-19m med 19,9 knops rutefart.
 
Maritime Partner har fått LOI her, men båten er blitt 7mill dyrere en planlagt i budsjett. Prisen på nybygget er nå 33,9 millioner.
 
Ser ut til at kontrakt på denne var skreven allerede 2. Juni i år for levering 1. Juni 2024 som bygg nr. 2300 ved Maritime Partner

Biir 20.85 meter lang og 7,00 meter brei. Plass til 48 passasjerer og med ei fart på 19,95 knop
 
Fra Kragerø Fjordbåtselskap på Facebook;

Navnekonkurranse for vår nye passasjerbåt! I september 2024 får Kragerø Fjordbåtselskap IKS en ny og moderne passasjerbåt som skal betjene skjærgården i Kragerø. Vi gleder oss veldig til båten kommer, men foreløpig har den ikke fått noe navn. Det trenger vi hjelp til! Vi vil derfor invitere alle våre passasjerer og publikum til å hjelpe oss med å finne et passende navn

Krav til navn: Tradisjonen i selskapet er at lokale stedsnavn blir benyttet på våre fartøy. Navnet skal derfor være knyttet til et lokalt geografisk sted i Kragerø kommune.

Forslag til nytt navn sendes til e-post: post@fjordbat.no Du kan også komme med forslag i kommentarfeltet på Facebook hos Kragerø Fjordbåtselskap eller hos Kragerø Blad Vestmar i deres artikkel om saken.

Den som sender inn det beste navneforslaget vinner selvfølgelig en premie! Dersom det er flere med samme forslag, blir det gjennomført en loddtrekning mellom de personene som har kommet med samme forslag. I samarbeid med Kragerø Resort vil man kunne vinne et opphold for to personer på Kragerø Resort, inkludert frokost og tilgang til SPA. Frist for å sende inn forslag er mandag 10 juni 2024.


FB_IMG_1716557062723.jpg
Foto: via rederiet
 
Back
Top