"Normand Carioca" ombygging i Brasil?

Metallian

New Member
Soltad sin nyeste Subsea båt :-DDette er altså den ene psven som ikke ble solgt, den ligger i et eget datterselskap i Brasil og er Brasilbygd- meget verdifullt for da går de på egen kvote i Brasils farvann.

Det dekket er stort og tåler mye-mulig de skal hive en boligmodul ombort-men helst ser jeg at de monterer en kran- 250t er vel for mye men en 150t kan vel gå, noen som kjenner til lignende ombygginger?
 
Finner dette på linkdin oversatt fra portugisisk:

Normand Carioca i transformasjon for en ny tid! Vi ble valgt til et oljebrønnstimuleringsprosjekt av Equinor sammen med Baker.
I dag hadde vi strålende besøk av styret i Equinor, veldig godt å ønske deg velkommen og dele denne transformasjonsprosessen som har foregått med dyktighet og kompetansen til partnerne som er valgt for denne gjennomføringen!
 
Bra fullt på dekk hos "Normand Carioca", men ingen boligmodul eller krane. Ligger til kai hos Triunfo Basen her i Rio de Janeiro idag
20230806_121919.jpg
Foto: Oddgeir Refvik
 
Ganske interessant det der, og viser at det er press på båter- Equinor betaler hele ombygging/installeriongen og forlenger kontrakten med 4 år.
 
Back
Top