"Geo Barents" på jobb for Leger uten Grenser

Torbjorn

New Member
Geo Barents ankom i dag Ålesund etter en lengre tid på Fiskerstrand verft, og deretter sea trials siste døgnet. Logo nylig påmalt på skutesiden er «Medecines Sans Frontieres», en humanitær organisasjon. Mye folk om bord. Ser det er en RIB plassert bak skorsteinen på øverste dekk.
1B98282B-9EE8-4AA8-B5C6-06A581F95456.jpeg

Jeg mener at den er på chart. Den skulle egentlig av gårde i mars 2020. Men så kom Koronaen. Så jeg mener at den er på chart, selv om den fremdeles ligger i Ålesund.
 

Refvik

Administrator
Staff member
Fra Facebook sidene til Ålesundsregionens Havnevesen:

Her forlater Geo Barents Prestebrygga i dag. Ferden går videre til Zeebrugge og så videre til Middelhavet for å jobbe for Leger uten Grenser. Oppdraget er å hjelpe mennesker i nød og skipet som eies av Ålesunds rederiet Uksnøy, er blitt modifisert for oppdraget ved Fiskerstrand Verft. Skipet ble bygget i Møre og Romsdal og er spekket med utstyr og teknologi utviklet og produsert lokalt. Blant annet av bedrifter som Brunvoll, Finnøy Gear og Propeller, Tennfjord styremaskin og Maritim Partner. Vi ønsker Geo Barents god tur videre og lykke til med oppdraget.

FB_IMG_1620899812600.jpg

FB_IMG_1620899814516.jpg
Begge foto: Ålesundsregionens Havnevesen
 
Top