Ferge og Fergesamband

JohannesB

Active Member
Hei, noken som veit kva som er grunnen for at Trondheim ikkje er i rute?
Ellers så har Stordal tatt over på Brattvågruta, må jo være største ferje i den ruten noken sinne.
 

JohannesB

Active Member
"Svanøy" blir liggandes 3-7 dager i Stavanger før den går via Kanariøyene over til Canada - heilt normal på denne tida av året å gå lenger syd pga vêret selvom det er lenger i distanse
Svanøy ankomm Philipsburg på Sint Maarten idag.
 

Arild B.

Well-Known Member
Femtiåringen "Hidrasund" på slipp hos LOS Marine på Rubbestadneset. Mener å ha lest et sted at den er solgt til Finland.
Bygget ved det lokale verftet Sigbjørn Iversen SIMEK AS, Flekkefjord som byggenr. 19 for Flekkefjord DS. Loa. 25,84m. Br. 7,5m.
Hidrasund.jpgLOS Marine.jpg
 

Peter

Active Member
Ser hos Fjord1 at "Tansøy" overtar Kaupanger-Frønningen fra 01.05.2022. Da kuttes en tur-retur onsdag og fredag, mens det legges til en rundtur søndag.

Ser også at sommerruten Kaupanger-Frønningen-Gudvangen er fjernet hos The Fjords, men det skal tydeligvis gå ferje Kaupanger-Gudvangen også i år med bestilling ol. via fjordtours.com

Det blir også spennende å se hvordan opplegget vil bli når Norled overtar på Frønningen 01.05.2024, de kan i anbudet velge om de vil drive med ferje eller kombibåt.
Ser at også Lysefjorden nå er blitt fjernet fra nettsidene til The Fjords.
Avisa Strandbuen skriver at Norled og Rødne tar over der.
 

Sander

Member
Det bør være en ferje med muligheter for servering. Fedjefjord er ledig og har kiosk, Utstein kan også funke om Kvernsund eller en annen ferje sendes nordover.
 
Top