Ferge og Fergesamband

JohannesB

Active Member
Røsund kommer aldri i ordinær ruteproduksjon igjen, gjennomgående rust og kast i propellakslingen..
Ha ha ha, det er jo så bra. Ingen som oppdaga dette under forseiling til Nesna eller under det 3 måneder lange verkstedoppholdet? I praksis betyr det at Torghatten innan kort tid må finne erstattning på 50pbe. Kontrakten tillater jo 2 uker med mindre avløyser for kvar av hovedfartøy i året. Denne er jo snart nådd. Lykke til og stakkers folk.
Stemmer det :) THN får ikke ferdig Trondenes før over helga mest sannsynlig, skrekk og gru, Rosendal med sine knappe 29 pbe ska inn på Nesnaøyene, kommer til å bli kaos
Vel, Rosendal skal jo kunne laste 35 pbe (personbilENHETER 4.30mx1,85m + 50cm avstand mellom kjøretøy) på lik linie med alle sine søsken, som alle har foskjellig utstyr plassert på bildekket. Uansett, ho er jo 10 meter lengre enn Tomma, skal dermed greie å ta med 5-6 biler meir.
 

fergemann1

Active Member
Kom ikkje til Sør-Arnøy engang, før ho snudd og gjekk tilbake til Bodø.

Lekkasje på et kjølevannsrør, ble imidlertidig fikset i natt, er nå utenfor Handnesøya, tar en tur fra nesna via øyene til Tomma klokka 21.45, å nå bør ikke Rosendal svikte, for nå har de ikke flere reserveferjer ledige.
 

fergemann1

Active Member
Kjella...
Hvorfor skal de leie ei ferje som knapt tar 30 biler til å gå sambandet? Hun er for lita, å evner seg ikke der, samt at THN ser kun ka d koste å evt leie inn materiell, ikke ka som e mest gunstig å bruk, Kjella e dessuten stasjonert i Kolvereid av en god grunn.
 

John E B

Member
Husøy ved kai på Træna i morges. Den har for øyeblikket problemer med baugporten, slik at bilene må rygge ombord på Træna. Ferga snur så etter avgang. Det føles nesten litt nostalgisk ... 80A5C9EB-0F47-421A-8ADC-138611403FFB.jpeg
 
Hørte et rykte at Røsund har fått gear ombord, mulighet for prøvekjøring over helga...
Edit, akslinger, ikke gear!
 
Last edited:
Top