Ferge og Fergesamband

Leka ha vært ute av drift siden 06:30 tiden i dag tidlig, jobbes med å få Kjella inn på ruten i ettermiddag. "God" timing sånn sett, Kjella var vel nettopp ferdig på slip.
Ser at det allerede igår kveld var driftsavvik. Litt uheldig at både Torgtind og Ramtind er på verksted i SSJ.
 
Ser at "Stord" går Dragsvik-Vangsnes. Når kom den dit? Og da er vel "Vikingen" reserveferge for Ryfylke-bassenget i stedet.
 
Ser at "Stord" går Dragsvik-Vangsnes. Når kom den dit? Og da er vel "Vikingen" reserveferge for Ryfylke-bassenget i stedet.
"Stord" kom til Dragsvik-Hella-Vangsnes for en uke siden når "Vikingen" dro til Rubbestadneset.
 
Last edited:
Lavik - Oppedal trafikkeres av "Oppedal" og "Stavanger". "Ampere" fikk tekniske problemer i går, og reserveferjen "Gloppen" led samme skjebne i dag.
 
Har med at det ikke er så stor trafikk på Sandnessjøen- Nesna, Røsund skal i rute etterhvert som mannskap blir utsjekket, er kun på ene siden at Fjord1 merket er, rederiet Sjøtind har ikke noe rederimerke.
Idag er Levang opnet att, men det er Bjarkøy og Trondenes som går. Kva er grunnen til at Røsund fortsatt ikkje er satt i drift?
Boreal har foresten utsatt supplering Tjøtta-Forvik til onsdag... .
 
"1. juli starter Torghatten Trafikkselskap AS som operatør på sambandet: Solfjellsjøen - Vandve." Dette er kanskje svart på tidligere, men det blir samme fartøy her ?
 
Fergeleiet på Levang må ombygges igjen, var en smarting som ikke tenkte på flo og fjære, så ferja passer ikke i hverken fenderveggen eller på fergebrua når det er flo sjø...
 
Back
Top