Offshoretråden - Bilder, Salg og Generell Info

Siem Offshore Inc.

Secunda Canada LP a wholly owned company of Siem Offshore Inc has signed an agreement for the sale of the 1998 built AHTS «Venture Sea». The agreement is made at market terms and delivery is scheduled to take place in December 2020
 
"Olympic Intervention IV" er tatt over Nassau Marine 1 Holdings LLC kor V-Ship skal ha management på den

Nytt namn er "Josh CB"
Så en artikkel om dette i går, reklame for et firma. Alt i ett - stillas/maling etc.
 

Tilpasning av Stril Herkules: Utsettingssystem for ROV


5fd1f622677ed7f162e264f3_Bilde1.png

Fartøyet Stril Herkules

Bakgrunn:

Fartøyet Stril Herkules er et av verdens mest avanserte beredskapsfartøy og opererer til daglig på Tampen området for Equinor. Fartøyet er spesialtilpasset til Equinors behov og dekker et bredt spekter av beredskapstjenester innen overvåking, oljevern, mann over bord beredskap, nødslep, brannslukking etc.

Selve E-ROV systemet leveres og opereres av Oceaneering. Systemet er allerede på kontrakt for Equinor og består av et avansert fjernstyrt batteridrevet ROV system, som kan settes ut og forlates på havbunnen. Systemet kan da opereres fra land, fra fartøy eller fra en installasjon ute på feltet.

5fd22d167f3792fd4be4fb47_Bilde2.png

Foto: Equinor. Til venstre fra E-ROV kontrollkabin på land. Til Høyre E-ROV under løfting.
Beskrivelse:

Stril Herkules skal bygges om for å kunne ta hånd om E-ROV systemet når det er ute på feltet. Fartøyet vil få montert inn et håndteringssystem for å kunne sette ut og ta opp E-ROV. Dette systemet vil være i stand til å løfte opp til 34 tonn. Når EROV-en er om bord vil den være plassert innendørs noe som tilrettelegger godt for kontroll og vedlikehold av E-ROV-en.

5fd22e03284f767ee241dd31_erov.PNG

Prinsippskisse over systemet slik det blir montert inn i fartøyet. Bildet til venstre viser ROV i parkert posisjon ombord. Bildet til venstre viser E-ROV utenfor skutesiden.

Kilde: Pressemelding Simon Møkster Shipping
 
STRIL MYSTER er solgt til Karadeniz Powership og skal brukes som generator skip i Africa. Den ligger nå på Steinsøyholmen og vil bli hentet snart. Bildene er tatt i dag 19/10-2020View attachment 4445View attachment 4446

Nytt navn på Stril Myster (Imo: 9243370) er OCEAN KARADENIZ

Har denne hatt brann ombord? Hadde vel maskinbrann i 2014, men brann etterpå det på broa?

Og blir den snart slept til Farsund for lasting på båt for Tyrkia?
 
Back
Top