Bjørn Kjellby, Bygg nr. ? ved Thyborøn Skibs & Motor, Tråler 27,4m "Nordsö"

Arild B.

Well-Known Member
Ser i Kystmagasinet sin ordreoversikt at Olsen Gruppen har bestilt ny "Skipsholmen". En tråler på 27,4m. ved Thyborøn Skibs & Motor. Noen som har illustrasjon av denne?
 

Arild B.

Well-Known Member
Tråleren til Olsen Gruppen heter "Slotstein" H-186-AV. Bilde via FB siden til Thyborøn Skibs & Motor. Nye "Sjøvik" til høyre i bilde.Thyborøn.jpg
 
Last edited:

Arild B.

Well-Known Member
Ser ut til at denne er solgt til Sørlandet... til erstatning for en tråler som kom i brann og sank.
 

Refvik

Administrator
Staff member
60 millioner for nye «Nordsö» - fullspekket med utstyr

Bjørn Kjellby kjøpte en kontrakt på en ferdig rigget båt av Austevoll-reder Ola Olsen for 50 millioner kroner. Kjellby har gjort en kjempeombygging og båten ender på 60 millioner kroner.

- Ting står på hodet, det males i maskinrommet akkurat nå. Torsdag kveld regner vi å ta ned maskeringen etter malingen. Fredag kveld seiler vi til Mandal for dåp lørdag, sier en lett småstresset Bjørn Kjellby, som holder på med innspurten på sin nye 28-meter ved Thyborøn Skips- og Motor i Danmark.

Hans forrige båt «Astrid Sofie» brant ved Røvær utenfor Haugesund i fjor.

Han kjøpte en kontrakt av ringnotreder Ola Olsen i Austevoll for 50 millioner kroner. Det var en kontrakt om en ferdig rigget båt.
- Jeg kjøpte en kontrakt for 50 millioner kroner. Men vi har bestilt mye i tillegg og regner med at båten koster 60 millioner kroner. Men vi får en bra båt og vi har gått mye opp i utstyr, sier rederen.

Les meir på sidene til Tekfisk

"Nordsö"

Foto: Bjørn Kjellby
 

Refvik

Administrator
Staff member
"Nordsö" ved angang byggeverftet tidligere for dåpen som var i Mandal idag

Foto: via Thyborøn Skibs & Motor
 
Top